V čokolado oblečena kandirana pomarančna lupinica.
S temi čokolatini sem se prvič srečala na bruseljskem letališču, ko sem z
okusom na brbončicah izbirala čokoladne bombone iz steklene vitrine in jih je
prodajalka previdno zlagala v škatlo. In za sveže čokoladne bonbone iz vitrine
sem prvič slišala od moje blogovske spremljevalke iz Ohia, ko mi je ob nevemkateri
priložnosti pripovedovala o njih. In prav ob tej različici čokolatinov pa se
spomnim moje sošolke, ki jih obožuje in jih je kupovala prav tam. Prav zanimivo
je, kako se ob kakšnih stvareh ali pa priložnosti, vedno spomnimo istih ljudi
in dogodkov. In prav velikokrat se zgodi, da se ti ljudje sploh ne spominjajo teh
situacij. In obratno. Velikokrat se mi je zgodilo, ko mi je kdo od prijateljev
ali znancev omenil mene v povezavi z nekim dogodkom. Pa se ga sploh ne
spominjam. Spomini so torej različni. Čokoladni arancini pa odlični.
4 bio pomaranče
250 g sladkorja
500 ml vode
čokoladni obliv
Ni komentarjev:
Objavite komentar