Mlad kuharski dvojec nas je tokrat za zajtrk
presenetil z mini brusketami. Zjutraj, ko smo ostali še sladko spali (no, nekateri so že tekli ali plavali maraton), se je v
kuhinji že lupilo, rezalo in sekljalo. To je prijetna jed tudi za večerjo, zelo
priročen prigrizek pa tudi, če se nam najavijo gosti na klepet ob pijači.
Še to – ne potrebujete svežega kruha, pravzaprav je še bolj če je star dan ali
dva.
kruh
oljčno olje
čebula
česen
por
paradižnik
pršut
mozzarella
bazilika
rožmarin
Vse sestavine (razen kruha in oljčnega olja seveda)
drobno nasekljamo. Na malo oljčnega olja prepražimo por in čebulo. Vse
sestavine zmešamo in jih nadevamo na rezine kruha. Pečemo na 200 stopinjah
dokler robovi kruha ne dobijo rahle temnejše rjave barve.
Ni komentarjev:
Objavite komentar